Reizigersvaccinatie

Formulier reizigersvaccinatieGaat u binnenkort goed gevaccineerd op reis?

Onze huisartsenpraktijk is officieel gecertificeerd voor reizigersvaccinatie.
Wij bieden alle gangbare vaccinaties (geen gele koorts-vaccin). Als reizigersvaccinatiecentrum zijn wij aangesloten bij het Landelijk Centrum Reizigersvaccinatie (LCR) en volgen wij de geaccrediteerde opleidingen. U ontvangt van ons de meest recente adviezen voor al uw reizen naar het buitenland.

Advies voor reizigers
Als u reizigersadvies wilt, dan vult u bij voorkeur 4 weken voorafgaand aan uw reis het reizigersformulier in. Mocht u eerder vertrekken, neemt u dan contact met ons op, zodat wij een inschatting kunnen maken of wij uw reizigersadvies op tijd gereed kunnen hebben.

Als wij het formulier hebben ontvangen, dan bereiden wij in samenwerking met de apotheek uw advies voor. U kunt dan contact op nemen met de assistente om af te spreken wanneer u het advies ontvangt, en of dit tijdens een telefonisch of fysiek consult zal zijn.

Na het adviesgesprek worden de recepten naar de apotheek gestuurd, waarna u deze kan ophalen.
Ook kunt u na het adviesgesprek een afspraak inplannen om de vaccinaties te laten prikken in de huisartsenpraktijk.

De kosten
De kosten voor het reizigers advies zijn voor patiënten die ingeschreven staan bij ons in de praktijk €25,00 per persoon (dit tarief dient altijd betaald te worden als er een advies gegeven is).
De vaccinatie en/of profylaxe betaalt u bij het ophalen in de apotheek.

Voor meer informatie over vaccinaties: https://lci.rivm.nl


Vaccin en datum
Kippenei(eiwit) of medicijnen
Indien ja, geef aan waarvoor en de naam van uw arts
Maag, darm, milt of anders
Indien ja, wanneer was uw laatste menstruatie?

Reizigersformulier: Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacy statement. Door op verzenden te drukken gaat u hiermee akkoord.