Team

Medewerkers

Wijnand van den Berg

Wijnand van den Berg

Huisarts
Big: 99055270501


Ik ben Wijnand van den Berg, huisarts sinds 2008. Na mijn studie heb ik enkele jaren als marine-arts gewerkt. Dat was heel afwisselend en soms spannend, bijvoorbeeld tijdens search and rescue acties boven zee met het helikopter-team. Daarna heb ik gewerkt als arts op de spoedeisende hulp- en bij cardiologie om vervolgens de huisartsenopleiding te beginnen in Leiden.

Mijn speciale wetenschappelijke interesse gaat uit naar effecten van het ‘foramen ovale’, een soort ventieltje tussen de boezems in het hart wat bij 2/3 van de bevolking sluit kort na de geboorte, maar bij de rest vaak blijft bestaan tot in de volwassenheid.

Een gezondheidscentrum starten in een nieuwbouwwijk letterlijk in de modder is dynamisch, uitdagend en prachtig.

Ik ben trots op de organisatie die er nu staat en snel groeit sinds 2015 en zet me samen met het fijne team graag in om deze steeds te blijven verbeteren: we staan onze patiënten zo goed mogelijk bij met raad en daad, op alle gebieden op het vlak van gezondheid en ziekte.

Spreekuur op: maandagochtend en avond, dinsdag, woensdagochtend en vrijdag

Tessa van Wijk

Tessa van Wijk

Huisarts
Big: 49917957401


Ik ben sinds 2013 afgestudeerd als basisarts in het LUMC. In de jaren erna heb ik gewerkt in de ziekenhuizen Westeinde en Antoniushove op de afdeling Interne Geneeskunde met onder andere oncologie, maag-, darm- en leverziekten en longziekten. Tijdens mijn opleiding voor de specialisatie huisartsgeneeskunde in de jaren erna, ben ik nog werkzaam geweest op de SEH rdgg, palliatieve unit Bieslandhof verpleegtehuis en spoedpoli parnassia Den Haag en verslavingszorg Mirage.

Sinds 2018 werk ik met veel plezier drie dagen per week hier in RijswijkBuiten als huisarts. Daarnaast neem ik waar in omgeving Den Haag en ik werk veel voor de huisartsenpost SMASH Den Haag.

Het leuke aan werken in RijswijkBuiten vind ik dat ik hier een familiedokter kan zijn met oog voor het hele gezin.

Mijn aandachtsgebieden binnen het huisartsenvak zijn longgeneeskunde, palliatieve zorg, vrouwengeneeskunde- en kleine verrichtingen. Ik zet mij graag in voor een rookvrije samenleving.

Buiten mijn werk besteed ik veel aandacht; tuinieren, ballet, hardlopen en ga ik graag op reis naar de zon of hiken in Amerika.

Spreekuur op: Maandag, woensdag en donderdag

Hanneke Bles

Hanneke Bles

Huisarts
Big: 19064987401


Ik ben sinds 2010 werkzaam als huisarts. Mijn opleiding geneeskunde deed ik aan de UvA en mijn huisartsopleiding volgde ik aan het LUMC. Sinds kort ben ik een dag per week werkzaam in Rijswijk Buiten, een wijk die nog erg in ontwikkeling is. Ik hou van mijn werk als huisarts, omdat het zo ontzettend divers is: ernstige en kleine problemen, jonge en oude mensen, en alles daartussenin. Elk mens is weer anders. Ik wil mijn beroep graag met aandacht voor de patiënt uitoefenen. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin. Daarnaast maak ik graag muziek en hou ik van de natuur.

Werkdagen: dinsdag en donderdag

Danique Gorter


Danique Gorter

Huisarts
Big: 49916151801

Sinds 2017 ben ik werkzaam als waarnemend huisarts. Op deze manier kom ik in diverse praktijken waar een extra dokter nodig is. Zo ook op de vrijdagen in deze groeiende jonge praktijk. Mijn andere werkdagen ben ik met name werkzaam in het Westland, maar ook regelmatig op de huisartsenpost in Delft of Den Haag. Ondanks die afwisseling van werkplekken probeer ik altijd voor een stukje continuïteit te zorgen. Want dat is waar de huisarts goed in moet zijn, het geheel van de mens zien en de context kennen. Verder ben ik moeder van twee kleine meiden en daarom ben ik graag 1 a 2 dagen per week in of rond mijn huis. Ik geniet van een stukje fietsen of hardlopen ter ontspanning.

Abir Luijs

Abir Luijs

Assistente


Hoi! Mijn naam is Abir, ik ben 30 jaar, moeder van 2 jonge jongens en dol op koken. In februari 2018 ben ik begonnen bij Huisartsenpraktijk RijswijkBuiten, na ruim een jaar als stagiair mag ik mijzelf nu doktersassistente noemen.

Ik vind het fijn om het eerste aanspreekpunt te zijn in onze praktijk en er voor te zorgen dat iedereen op de juiste manier geholpen wordt.

Vanuit mijn karakter zorg ik graag voor mensen. Als doktersassistente in onze praktijk sta ik altijd open om samen met mijn collega’s er voor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt met uw zorgvraag.

En ook voor medische handelingen, zoals oren uitspuiten, wratjes, vaccinaties enz. kunt u altijd bij mij of mijn collega’s terecht.

Werkdagen: maandag en vrijdag

Claudia de Vos

Claudia de Vos

Assistente


Als doktersassistente ben ik dagelijks betrokken bij het leven van de patiënten. Geen enkele dag is hetzelfde door het dynamische karakter van dit werk. Het geeft mij een goed gevoel als ik mensen kan helpen via de telefoon of aan de balie. Het persoonlijk contact met patiënten geeft mij positieve energie, zoals bij het bloedprikken.
Ik heb mijn opleiding voor doktersassistente behaald. Tijdens de opleiding ben ik werkzaam geweest bij het Reinier de Graaf Gasthuis. Voordat ik aan mijn opleiding begon, werkte ik in de thuiszorg. Door mijn ambities en  passie voor de zorg, wilde ik graag doktersassistente worden.
Verder ben ik een fervent muziekliefhebber. Ik ga graag naar optredens van bandjes en soms bezoek ik  muziekfestivals.
 
Werkdagen: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Barbara Verhaaf

Barbara Verhaaf

POH somatiek en Praktijkmanager

Vanaf 1 december 2017 werk ik als praktijkmanager en POH (praktijkondersteuner). Een dubbele functie die mijn werk dubbel zo leuk maakt.

In 2006 heb ik de opleiding voor doktersassistente afgerond en in 2008 mijn opleiding Praktijkondersteuner Huisarts.

Als POH houd ik mij bezig met chronische zorg, zoals Diabetes, COPD, Astma en CVRM (Hoge bloeddruk, cholesterol). Het is fijn om samen uit te zoeken hoe we een behandeling zo veel mogelijk op maat kunnen aanpassen op de leefgewoonten en wensen van een patiënt, waarbij de patiënt zich zo plezierig mogelijk voelt.

Naast het werk als POH werk ik ook met veel plezier als praktijkmanager in de praktijk. Het bouwen van een enthousiast team, de voorbereidingen voor de nieuwbouw, het opbouwen van het gezondheidscentrum en het samenwerken binnen het gezondheidscentrum met alle collega’s van de andere disciplines.

Naast mijn werk ben ik moeder van 2 prachtige jongens en woon ik met mijn gezin in Voorburg. Om zelf fit blijven squash ik een aantal keer in de week en speel ik mee in de Nederlandse squash competitie.


Spreekuur op: maandag, dinsdagochtend, donderdagochtend en vrijdag

Sumeja Ahmic


Sumeja Ahmic

POH-GGZ


Als iemand aan mij vroeg: ‘wat wil je later worden als je groot bent? ‘dan zei ik steevast: ‘ik word psycholoog.’ Het helpen van mensen was toen al belangrijk voor mij. Ik ging als klein meisje naar de bibliotheek en leende veel te moeilijke psychologieboeken om te lezen. Jaren later was deze interesse in de psychologie nog steeds even sterk.

Daarop besloot ik om psychologie te gaan studeren aan de Universiteit Utrecht. Ik ben afgestudeerd in richting Klinische Psychologie.

Als POH-GGZ mag ik onderdeel uitmaken van een persoonlijk groeiproces van veel verschillende mensen. Ik vind het keer op keer bijzonder dat ik mag helpen en het verschil mag maken.

Dit verschil maak ik ook graag in mijn vrije tijd door trainingen te geven over psychologie aan studenten.

Ik hou daarnaast van schrijven, lezen en ik kan veel energie halen uit reizen.

Spreekuur op: maandagmiddag en avond en donderdagochtend

Jean van Hees

Jean van Hees

POH-GGZ


In de functie als POH-GGZ mag ik een waardevolle rol spelen in laagdrempelige psychologische hulp. Ik voel mij zeer bevoorrecht om mijn werk uit te kunnen voeren en een helpende hand te kunnen bieden aan mensen die dat nodig hebben. Ik ben dan ook zeer trots op en gelukkig met mijn werk.

Mijn missie als psycholoog is om mensen te helpen met wat ze kunnen en wat bij ze past, zodat ze weerbaarder worden tegen de unieke uitdagingen die het leven biedt.

Huisartsenpraktijk RijswijkBuiten bestaat uit een jong en enthousiast team wat met veel passie te werk gaat. Ik ben blij dat ik hier deel uit van mag maken.

Naast het werk als POH-GGZ werk ik ook sinds 2018 binnen de GGZ. Ik wilde echter nog graag betrokken blijven bij dit team waardoor ik nog enkele uren op maandagochtend consulten doe bij de praktijk.

Naast master in de psychologie ben ik inmiddels Cognitief Gedragstherapeut (in opleiding) en EMDR therapeut.

Spreekuur op: maandagochtend