Team

Medewerkers

Wijnand van den Berg

Wijnand van den Berg

Huisarts
Big: 99055270501


Ik ben Wijnand van den Berg, huisarts sinds 2008. Na mijn studie heb ik enkele jaren als marine-arts gewerkt. Dat was heel afwisselend en soms spannend, bijvoorbeeld tijdens search and rescue acties boven zee met het helikopter-team. Daarna heb ik gewerkt als arts op de spoedeisende hulp- en bij cardiologie om vervolgens de huisartsenopleiding te beginnen in Leiden.

Mijn speciale wetenschappelijke interesse gaat uit naar effecten van het ‘foramen ovale’, een soort ventieltje tussen de boezems in het hart wat bij 2/3 van de bevolking sluit kort na de geboorte, maar bij de rest vaak blijft bestaan tot in de volwassenheid.

Een gezondheidscentrum starten in een nieuwbouwwijk letterlijk in de modder is dynamisch, uitdagend en prachtig.

Ik ben trots op de organisatie die er nu staat en snel groeit sinds 2015 en zet me samen met het fijne team graag in om deze steeds te blijven verbeteren: we staan onze patiënten zo goed mogelijk bij met raad en daad, op alle gebieden op het vlak van gezondheid en ziekte.

Spreekuur op: maandagochtend, dinsdag, woensdagochtend en vrijdag

Tessa van Wijk

Tessa van Wijk

Huisarts
Big: 49917957401


Sinds 2013 ben ik afgestudeerd als arts in het LUMC, hier heb ik ook mijn huisartsenopleiding voltooid. Sinds 2018 werk ik met veel plezier drie dagen per week hier in RijswijkBuiten als huisarts. Daarnaast werk ik veel als regiearts in de spoedzorg voor de huisartsenpost Hadoks in Den Haag.
 
Het leuke aan werken in RijswijkBuiten vind ik dat ik hier een familiedokter kan zijn met oog voor het hele gezin. Mijn aandachtsgebieden binnen het huisartsenvak zijn longgeneeskunde, palliatieve zorg, vrouwengeneeskunde en kleine verrichtingen.

Buiten mijn werk breng ik mijn tijd graag door met mijn man en dochter en gaan wij graag wandelen in de natuur. Verder heb ik als hobby’s tuinieren, reizen en ballet.Spreekuur op: Maandag, woensdag en donderdag

Hanneke Bles

Hanneke Bles

Huisarts
Big: 19064987401


Ik ben sinds 2010 werkzaam als huisarts. Mijn opleiding geneeskunde deed ik aan de UvA en mijn huisartsopleiding volgde ik aan het LUMC. Sinds 2018 ben ik werkzaam in Rijswijk Buiten, een wijk die nog erg in ontwikkeling is. Ik hou van mijn werk als huisarts, omdat het zo ontzettend divers is: ernstige en kleine problemen, jonge en oude mensen, en alles daartussenin. Elk mens is weer anders. Ik wil mijn beroep graag met aandacht voor de patiënt uitoefenen. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin. Daarnaast maak ik graag muziek en hou ik van de natuur.

Werkdagen: maandag, donderdag en vrijdagochtend


Claire Schreurs

Huisarts
Big: 49921690201Werkdagen: dinsdag en vrijdag

Kay van der Plas

Huisarts
Big: 89922440501


Manten Wijtvliet

Huisarts in opleiding

Werkzaam huisarts in opleiding van 1 september 2023 tot en met 15 december 2024

Abir Luijs

Abir Luijs

Doktersassistente


Hoi! Mijn naam is Abir, moeder van 2 jonge jongens en dol op koken. In februari 2018 ben ik begonnen bij Huisartsenpraktijk RijswijkBuiten. Eerst als stagiaire en inmiddels al meerdere jaren als gediplomeerd.

Ik vind het fijn om het eerste aanspreekpunt te zijn in onze praktijk en er voor te zorgen dat iedereen op de juiste manier geholpen wordt.

Vanuit mijn karakter zorg ik graag voor mensen. Als doktersassistente in onze praktijk sta ik altijd open om samen met mijn collega’s er voor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt met uw zorgvraag.

En ook voor medische handelingen, zoals oren uitspuiten, wratjes, vaccinaties enz. kunt u altijd bij mij of mijn collega’s terecht.

Werkdagen: maandag, donderdag en vrijdag

Claudia de Vos

Claudia de Vos

Doktersassistente

Als doktersassistente ben ik dagelijks betrokken bij het leven van de patiënten. Geen enkele dag is hetzelfde door het dynamische karakter van dit werk. Het geeft mij een goed gevoel als ik mensen kan helpen via de telefoon of aan de balie. Het persoonlijk contact met patiënten geeft mij positieve energie, zoals bij het bloedprikken.
Ik heb mijn opleiding voor doktersassistente behaald. Tijdens de opleiding ben ik werkzaam geweest bij het Reinier de Graaf Gasthuis. Voordat ik aan mijn opleiding begon, werkte ik in de thuiszorg. Door mijn ambities en  passie voor de zorg, wilde ik graag doktersassistente worden.
Verder ben ik een fervent muziekliefhebber. Ik ga graag naar optredens van bandjes en soms bezoek ik  muziekfestivals.
 
Werkdagen: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
Werkdagen: dinsdag en vaak nog een extra dag

Wendy Knoop

Wendy Knoop

Doktersassistente

Hoi! Mijn naam is Wendy en ik ben werkzaam als doktersassistente in praktijk RijswijkBuiten. Ik heb mijn diploma voor doktersassistente behaald in 2017 en doe dit werk met veel plezier en enthousiasme.
Voordat ik aan mijn opleiding begon, ben ik ruim 15 jaar werkzaam geweest in de ouderenzorg.
 
Wat ik zo leuk vind aan het werken in de huisartsenzorg is dat je echt de mensen leert kennen, zorgvragen heel divers zijn en geen dag het zelfde is. Ook ons eigen spreekuur hebben hoort bij onze werkzaamheden. Hier kunt u terecht voor oren uitspuiten, bloedprikken, vaccinaties en wratjes.
 
Naast mijn werk als doktersassistente ben ik moeder van 3 mooie meiden en woon ik met mijn gezin in Delft. Mijn hobby’s zijn bakken, leuke dingen doen met mijn gezin en tuinieren.
 
Mijn werkdagen zijn maandag, donderdag en vrijdag

Sharon ter Heijden

Doktersassistente


Werkdagen: maandag, woensdag en vrijdag

Barbara Verhaaf

Barbara Verhaaf

POH somatiek en Praktijkmanager

Vanaf 1 december 2017 werk ik als praktijkmanager en POH somatiek (praktijkondersteuner). Een dubbele functie die mijn werk dubbel zo leuk maakt.

In 2006 heb ik de opleiding voor doktersassistente afgerond, in 2008 mijn opleiding Praktijkondersteuner Huisarts en in 2021 Praktijkmanagement.

Als POH houd ik mij bezig met chronische zorg, zoals Diabetes, COPD, Astma en CVRM (Hoge bloeddruk, cholesterol). Het is fijn om samen uit te zoeken hoe we een behandeling zo veel mogelijk op maat kunnen aanpassen op de leefgewoonten en wensen van een patiënt, waarbij de patiënt zich zo plezierig mogelijk voelt.

Naast het werk als POH werk ik ook met veel plezier als praktijkmanager in de praktijk. Het bouwen van een enthousiast team, de voorbereidingen voor de nieuwbouw, het opbouwen van het gezondheidscentrum en het samenwerken binnen het gezondheidscentrum met alle collega’s van de andere disciplines.

Naast mijn werk ben ik moeder van 2 prachtige jongens en woon ik met mijn gezin in Voorburg. Om zelf fit blijven squash ik een aantal keer in de week en speel ik mee in de Nederlandse squash competitie.


Spreekuur op: maandag, dinsdagochtend, donderdagochtend en vrijdag

Merel Klerks

POH somatiek

Werkzaam op woensdag
Monique Vergeer

Monique Vergeer

POH-GGZ


Vanaf 1 januari 2021 werk ik bij deze praktijk als praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg; ofwel POH-GGZ. Na mijn studie maatschappelijk werk ben ik werkzaam geweest als jeugdzorg werker, gezinsbehandelaar en ambulant begeleider. Toen besloot ik een switch te maken en te beginnen aan de opleiding tot POH-GGZ. Wat mij het meeste aanspreekt in dit werk is de grote verscheidenheid in problematiek en doelgroepen. Daarnaast vind ik het fijn om op een laagdrempelige manier bereikbaar te kunnen zijn voor mensen. Ik kijk graag samen met hen hoe hij/zij zich weer beter kan gaan voelen. Met elkaar zoeken naar wat iemand belangrijk vindt in het leven zodat hij/zij daar de aandacht op kan gaan vestigen. Ik vind het enorm leuk dat ik dit werk n u kan doen in een nieuwe wijk als RijswijkBuiten.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om te gaan hardlopen en heb ik een actief sociaal leven, mede dankzij mijn (puber)gezin.

Werkdagen: maandag, woensdag en donderdag